събота, 3 януари 2015 г.

Моите топ 5 коледни картички - My top 5 Christmas cards




Утре се навършва една годинка, от деня, в който се престраших да стана част от блогопространството.  Много се радвам, че съм сред вас. Направих блога си с много неувереност и вълнение и благодаря на всички за подкрепата, за това, че се отбивате да погледнете тук. Изключително много се радвам на всеки оставен коментар. Искам да се извиня, за това, че все още не всичко е достатъчно подредено и не ми остава много време да направя това местенце по-уютно. Но, всяко нещо с времето си, надявам се, че през Новата година нещата ще се променят към добро.

И понеже не ме бива много в писането, мисля, че сега е момента да направя годишните си класации „Топ 5“. Днес публикувам коледните, а утре, точно на рождения ни ден- останалите.

Показвам ги без определен ред:
Тази картичка  е светеща, зад картинката има изрязано прозорче в картона и когато отзад се постави лампичка, къщичките светят.

Тази отпътува при Джиджи за коледната размяна на Картичкофуриите.



Тук за пръв път използвах малко по-различен фон за пергаманото си.


С този пост се включвам в играта на Деби.

4 коментара:

  1. Великолепни картички, Вили! Шапка ти свалям за търпението и умението да създадеш тези красоти! Успешна и пълна с вдъхновение Нова година!

    ОтговорИзтриване
  2. Oh what a gorgeous selection of cards.
    Thank you for joining in with my Favourite Five Christmas Cards of 2014.
    luv
    Debby

    ОтговорИзтриване
  3. Velichka this is a stunning series of Christmas designs and such a wonderful reflection of your awesome creative talent. Thank you so much for sharing them. Also wishing you a 2015 filled with tons of love and happiness xxx
    Hugs
    Desíre
    {Doing Life – my personal blog}

    ОтговорИзтриване