неделя, 5 януари 2014 г.

Ново начало

Здравейте!
Много дълго се колебах, преди да си направя блог, но с началото на Новата година, реших и аз да се "обзаведа". Все още ми е много трудно да се ориентирам в обстановката, така че ако нещо в публикациите ми не е съвсем наред, ще ме извините.
Заразих се с магията на картичкоправенето преди малко повече от година. Все още имам много да уча, но това е най-хубавото- да откриваш нови и нови неща.
Чудих се с какво да започна Новата година и реших да е нещо съвсем ново за мен. Досега само разглеждах вашите ATC-та и даже не бях съвсем наясно какво точно представляват. Точно преди Нова година, обаче получих  ATC от една много талантлива дама. Реших и аз да си направя и съвсем логично беше да са в любимата ми техника- пергамано. И като ми дойде музата- за една вечер направих цели 8. Ето ги и тях:
Пергамано- цветя


Пергамано- пеперуди


Със снимките все още не се справям много добре, но ще поработя по въпроса.
Това е засега. Благодаря ви, че отделихте малко време за моето ново местенце.


Ще се включа в: http://hartienivalshebstva.blogspot.com/ Едно ново начало9 коментара:

 1. Ха честит ти блог!
  Спокойно, хубавите работи бавно стават - ще му свикнеш постепенно :-)

  ОтговорИзтриване
 2. Честито местенце! Всеки тръгва от нулата и винаги има какво ново да научи, така че не се притеснявай. Бавно и славно само напред! ATC-тата са прекрасни. Това е техника, която още не съм пробвала, но може да й дойде момента и на нея. Очакваме много красоти! Успех!

  Поздрави!
  Роси

  ОтговорИзтриване
 3. Честито местенце!Пожелавал ти много вдъхновение и все така прекрасни проекти!Добре дошла сред нас!

  ОтговорИзтриване
 4. Добре дошла, сред нас в блогопространството! Чудесно начало на Новата година! Прекрасни цветни и пеперудени АТС:))) Желая ти нестихващо творческо вдъхновение за да изпълваш блога с красоти! УСПЕХ!!!
  Поздрави: Мими

  ОтговорИзтриване
 5. Честито и от мен!Прекрасни творби-толкова нежни и феерични.Успех в новото начинание:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Момичета, много ви благодаря за коментарите и за пожеланията! Много ме развълнувахте!

   Изтриване
 6. Добре дошла в блог-пространството. Справила си се чудесно. Толкова свеж дизайн. И весел. А АТС-тата са толкова красиви и нежни. Помечтах си да притежавам едничко. Успех! :)

  ОтговорИзтриване
 7. Добре дошла сред нас - пожелавам ти здраве, търпение, вдъхновение и много свободно време, за да пълниш любимото местенце с красоти! чудесни са АТС-тата, поздравления!

  ОтговорИзтриване
 8. Прекрасни АТС-та! Не мога да спра да ги гледам. Благодаря ти, че ни го показа в Хартиени вълшебства!

  ОтговорИзтриване